MittLivSomKatt

Senaste inläggen

Av Siv - 15 oktober 2009 09:58

Jag lovade ju att jag skulle visa bild på den där hemskingen som brukar komma in i huset. Han den där som min familj kallar för Emil. Han är verkligen ful, asså.  Se själva:  

Som om han inte bara vore ful...Han äter så mycket det finns här i huset.

Nu är det faktiskt så att den här hemskingen egentligen ska bo i lagårn med Kissemamman o Kvickrutan men där vill han visst inte vara. Han hoppar in nånstans i källaren o sover väl där för tidigt på mornarna står han i källartrappan o krafsar på dörren o vill komma in.  Och min familj, som jag är så snäll mot, är så himla korkade att dom släpper in honom. Kan ni fatta det?

Krister är ju iofs oxå en lagårdskatt men han får gärna komma in för min del eftersom han leker med mej. Fast ibland blir jag sur på honom oxå eftersom han bara vill ligga o sova ibland.

  

Krister är makalös på att äta ostbågar, förresten. Han äter o äter tills han lägger världens ölrap!!!Skrattande


Det var allt för idag.
ANNONS
Av Siv - 12 oktober 2009 19:26

Två riktigt goda vänner har jag. Jag hade tre men Kvickrot försvann i somras o honom har vi inte sett sen dess. Min familj säger att han har flyttat men inte vet jag. Min mamma försvann förra hösten o där säger dom oxå att hon har flyttat. Vadå flytta? Vad betyder det? En sak vet jag iallafall o det är att jag saknar dom o jag vet att min familj saknar dom oxå.

Nåväl, mina goda vänner som är kvar är iallafall Krister:

  


Och David:

  


Krister är min lekfarbror. Han är helt super på att busa o leka kurragömma o sånt där.

David är min livvakt. Han vaktar alltid mej när jag är ute. Lite störigt ibland. Man vill väl vara ifred nångång. Men när det kommer stora grannkatter så ropar jag givetvis på David o då skrämmer han iväg dom direkt. Skitbra!


Vi har en till katt som får komma in i huset ibland.

Det är Emil. Men han är en fosterkatt. Konstigt att min familj tycker att man kan ta hand om vilket patrask som helt men så är det. Familjen hittade honom på trappan i somras, mager som en sticka o fullsketen med fästingar. Så han blev grundligt omhändertagen o väl rengjord. Nu är han fet som en gris.  Usch, jag gillar honom inte alls.

Har inga bilder på honom just nu men jag ska fixa ett så ni kan se hur en skitkatt ser ut. Han är inte alls lika snygg som jag o hans päls är minsann inte hälften så fyllig o len som min.

Och om sanningen ska fram är jag nog snyggare o sötare än David o Krister oxå. Men det behöver ni inte säga att jag har sagt. Jag menar; dom är ju bara vanliga sketna lagårdskatter som äter råttor. ÄCKLIGT!


Nu ska jag inta soffläge o pussa min matte lite. Hon tycker det är så mysigt när jag är i hennes ansikte. Lustig människa!


ANNONS
Av Siv - 11 oktober 2009 11:03

Jag har haft turen att välja en bra familj som bor hos mej. Dom tycker det är jättekul att "pimpa" mitt hus o mitt eget rum har dom gjort så himla läckert så det skryter jag gärna med.

Så här ser det ut:

 

Här har vi en liten suddig närbild på spegeln o ljushållaren som hänger över min familjs toalettstol.

    

På lite avstånd ser det ut så här o så ser ni väl "blodet" som rinner nerför väggarna!!!
 

Det bästa med det här rummet är att jag har fått en klätterställning mellan familjens toastol o deras dusch. Ser ni den? Det är en helt vanlig matta som familjen nitade upp. Jag hänger o dinglar i den varje morron.
  

Och här har vi hyllan med min mat.


Visst är det läckert. Jag tycker nog att min familj har lyckats göra ett ganska unikt rum.
Av Siv - 10 oktober 2009 18:16

Jaha, som katt är det inte lätt att blogga men jag kände ändå att jag ville börja skriva dagbok om vad jag gör om dagarna.

Vanligtvis sover jag eller springer ute i trädgården o busar men nog gör jag annat oxå.


Så här ser jag ut när jag har krypit in i den tomma legokartongen. Vem bryr sej om det är ont om plats. Det är då kartongerna är som bäst.

  


Finns det nån därute som vill bli vän med mej här på bloggen? Nån som kan berätta lite för mej hur detta funkar? Vore ju himla kul att hitta fler katter att prata med. Jag har iofs en massa vänner (och ovänner) här på gården men nya bekantskaper är ju kul.

Ha så bra o hör av er.


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se